Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vanessa&Ashley már régóta a legjobb barátnők a disneynél, mint mi is tudjuk. Nos most elolvashatsz egy internew-et barátságukról. Vanessa felel a kérdésekre :) :D

Kép

 

Mondd meg őszintén, ki a jobb barátos Ashley vagy Zac?

:

Vanessa: Na ez egy vicces kérdés. Mindeketten übefontosak az életemben, de Ashleynek olyan dolgokat is elmesélek, amit Zac-nek nem.Nem mintha bármit is titkolnék előle, de vannak olyan témák, amiket a lányok jobban ki tudnak beszélni egymás között.

Kép

Igazán különleges kapcsolat fűz ashleyhez?

:

Vanessa: Igen miley Hollywoodban tényleg nehéz valódi barátokra lelni. A legtöbb lány zizis és csak nyomulni tud. Ritka az, amikor két ember tökéletesen passzol egymáshoz-de ha mégis összejön, az nagyon jó. Ash nekem ilyen, ráadásul mindig őszinte hozzám. Mindent szeretek benne!

Kép

Emlékszel még, hogyan találkoztatok először?

:

Vanessa: Persze! Újoncok voltunk a Disney Channelnél. Valaki rendezett valami sporteseményt, az egyik számban pedig egymás ellen kellett versenyeznünk. Akadályfutás volt. Emlékszem, milyen őrülten rohantam, mert nem akartam ellene veszíteni.

Kép

És nyertél?

:

Vanessa: Igen. És utána tényleg teljes szívéből gratulált. Egyébként ő felelős azért is, hogy manapság sokan divatkirálynőként emlegetnek.

Kép

Tényleg? Mesélj!

:

Az első találkozásunkkor egy brutál jó ruha és csillogó cip volt rajta. Azonnal levágtam, hogy ez a csaj ért a divathoz. Akkor csak ruhákról duműltunk, és egyből rám ragadt a lelkesedése.

Kép

Hasonló ízlésetek van az öltözködés terén?

:

Vanessa: Teljesen! Néha ugyanazokat a ruhákat vesszük meg, de később teljesen másképp viseljük őket. Szeretem keverni a stílusokat, Ash viszont sokkal konzervatívabb. Én a sminkelék terén is kísérletezőbb vagyok. Az elmúlt időben amúgy Ashley személyi sminkese lettem. Egy csomó fellépésen nekem kellett őt kisminkelnem.

Kép

Te teljesen elfordultál a HSM-től- az új filmed a Beastly totálisan más vonalon mozog-,míg Ashley újra Sharpay bőrébe bújik. Szerinted jól van ez így?

:

Vanessa: Persze! Az egy nagyon vicces szerep. Egy kicsit mindig irigykedtem rá, mert Sharpay karaktere egy kicsit lökött. Nem olyan kiszámítható, mint Gabriella volt.

Kép

Vitatkoztok néha filmszerepek miatt?

:

Vanessa: Ó, dehogy, az elég rémisztő lenne! Sosem próbálnék elhappolni filmszerepeket Ashley orra elől. Inkább lemondanék róla, ha ő jobban szeretné, mint én.

Kép

Most komolyan ti sosem veszekedtek?

:

Vanessa: Sohasem. Bááááár... mondjuk amikor ruhákról van szó, előfordul, hogy összeveszekszünk. De megoldjuk: cserélgetjük a ruhákat, és ha van olyan cucc, ami Ash szekrényében lóg, és tetszik nekem, akkor simán kölcsönvehetem.

Kép

Mi mindent tennél meg érte?

:

Vanessa: Azt hiszem bármit- már csak azért is, mert ő is mindent megtenne értem. olyan, mintha a tesóm lenne, még a széltől is óvjuk egymást. Mindig támogatom, még akkor is, ha újra be akarja festenia haját.

Kép

Miért változtatja a hajszínét ennyire gyakran?

:

Vanessa: Ash szereti a változatosságot. Amikor telefonon dumálunk, és folyamatosan a hajáról beszél, akkor már tudom, hogy a következő alkalommal más haj-színnel fogom látni. Ashley ilyen- de ezt is szeretem benne! :)

Kép

Képek:

Kép

 

Kép

 

Kép