Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerezz barátokat!

2010.05.24

A BARÁTSÁG  ritka, értékes kincs amit a lehető legjobban megkell becsülnöd.

Minden embernek szüksége van egy abrétra aki megérti őt, úgy szereti ahoyg van, elmondhatja titkait neki, megbízhat benne, mindig ottvan vele, ha kell, együtt nevethet vele, vagy épp megoszthatja vele bánatát. Minnél több embert ismersz annál több az esélyes, hoyg az idők folyamán a sok átélt kalandok folyamán jó barátnőké válltok:)

 

Kép

 

Sokan küzdenek yolan problámával, hogy nehezen megy az ismerkedés, míg mások naygon gyorsan tudnak abrétkozni. Nézzünk pár tippet!

 

Az interneten!

Az internet adta lehetőségeken pl. chat, msn, myvip, iwiw és más közösségi oldalak vagy éppen neveldék.Ezeken a helyeken mindenhol köthetsz barátságokat. Ismerkedj! Ha nem si találkoztok interneten kapcsolatba lehettek és ha jól megy ugyis egyszer megbeszéltek egy találkát. De azért vigyázz, nehogy egy hekekrbe vagy ilyen rosszindulatú emberekbe botolj. Előbb mindig siemrd meg és, ha már megbizonyosodtál róla, hogy nem állsz veszéllyel szemben, akkor  kiadhatod neki az adataidat is.

 

Személyszállítókon, boltban, utcán:

Ha pl. buszon vagy boltban vagy akárhol valaki szerencsétlengedik és nevetsz rajta nézz körül hátha találsz mégegy, oylan személyt aki próbálja visszatartani nevetését. Ha összeakad a tenkinteted vele  és zsimpatikus válthatsz vele néhány szót, hogy ez miylen gusztustalan vagy ügyetlen vagy  őrült. Ha a másik fél is simerkednia akr akkor visszafog válaszolni és akár be is mutatkozhattoke ygmásnak. Innentől nyert ügyed van :)

 

Iskolán belül:

Iskolában si ismerkedhetsz másokkal pl. hogyha vaalmilyen edzésre jársz és párt kell amgadnak választanod akkor is  szerezhetsz barátokat, bár  a csapatban mindenki előbb utóbb a barátod lezs ugyanis az összjáték és az összetartás a titka a győzelemnek és a jó közérzetnek, társaságnak.

 

Amiért szívesen barátkoznak a másikkal:

Kép

 

1. ápoltság: A hajad mindig legyen ápolt és ne összeborzolt, gubancos. A bőröd is legyen szép és lehessen rajta látni, hogy ápolt.

2.mosolyogj!: Senkisem szereti azoakt az embereket akik mindig bágyadt képpel avgy legörbült szájjal járnak. Mosolyogj, me azt viszont szeretik akik felfrissültek és intenzívek. Mert akiknek jó a hangulata azzal jó együtt lenni.

3.Humorérzék:  Akinek van humorérzéke azzal midngi jobabn szeretnek együttlenni, mert megnevettetik a másikat. persze az aki ugy nevettet, hoyg közbe a másiakt kicikizi, leégeti azokat nemnagyon csípik.

4. Ne panaszkodj!:Senksiem szereti azoakt az emebreket akik mindig panaszkodnak, siránkoznak. Vagy épp nyavajognak

5.Figyelmesség!: Az emberek mindig szeretik, ha valaki odafiygel másokra, nem önző, nem csak magával foglalkozik