Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MILYEN SZTÁR LENNÉL?

MAJDNEM MINDEN LÁNY ÁLMA, HOGY POPSZTÁR LEGYEN. DE EZ CSAK KEVESEKNEK ADATIK MEG, ÉS KÖZÜLÜK IS CSAK PÁRAN KÉPESEK NORMÁLIS ÉLETET ÉLNI. JÁTSSZ EL A GONDOLATTAL, HOGY MILYEN SZTÁR LENNÉL, ÉS DERÍTSD KI, HOGYAN KERÜLNÉL HULLÓCSILLAGOK EGYRE NÉPESEBB TÁBORÁBA!_____________________________________________

 

Csillivilli popperlány

Péntek délután van. Az esti buli előtt te tutira tánclépéseket gyakorolsz a betervezett ruciban, hogy mindenképp tökéletes legyen az összhang.                                            

Egyik kedvenc szórakozásod a shoppingolás.

Ha a barátnőd megkérne, hogy jelentkezz vele együtt egy tehetégkutató műsorba, belemennél, amennyiben megcsillanthatnád tánctudásodat.

Ha varázsütésre átváltoztathatnád a szobádat, egy rózsaszínben ragyogó, csajos álomvilág lenne, diszkógömbbel a közepén.

Sohasem lépsz ki a házból smink nélkül, és a táskádban mindig ott figyel a szájfényed, az alapozód, a pirósítód és a parfümöd.

Ha sztár lennél: Pasik ezrei hevernének a lábad előtt. Bármit megtennél a sikerért, ha kell, éjjel-nappal dolgoznál. A női- és a férfimagazinok címlapjairól is állandóan te mosolyognál, kislányok tömege szeretne rád hasonlítani, és a világ egyik legszebb nőjének tartanának.

Így válnál hullócsillaggá: Odaadásodat sokan kihasználnák, és a nagy káosz miatt Britney sorsára jutnál. állandóan nyomás alatt lennél, hiszen a makulátlan megjelenés alapkövetelmény lenne számodra. Őrülten számolnád a kalóriákat, míg végül egy klinikán kötnél ki, ahol anorexiásokat kezelnek. ________________________________________________________________________

Dögös rockercsaj

A péntek estéket általában apró szórakozóhelyeken töltöd, ahol fiatal helyi zenekarok játszanak.

Az utolsó ezer forintodat tollra és papírra költenéd, hogy a leendő tetkóidat tervezgethesd.

Ha egy hónapig egyetlen albumot hallgathatnál, az a Fall Out Boy on High símű lemeze lenne.

A fekete szemceruza elengedhetetlen tartozéka a sminkkészletednek. Sőt lényegesseb számodra, mint a ruhakérdés.

Főleg fiúkkal vagy körülvéve, ezért nagy tapasztalatot szereztél már abban, hogyan irányítsd őket.

Ha sztár lennél: Úgy változtatnád a stílusodat, mint a kaméleon, de a tornacsuka és a szegecses öv állandó maradna, még az estélyidhez is. Bármit megtehetnél, mert az imizdsedhez tartozna a vad viselkedés.

Így válnál hullócsilaggá: Mivel öntörvényű vagy, a tinilányok példaképevé válnál, másolnák a tetkóidat, és minden rosszaságukat arra fognák, hogy tőleg tanulták - így te lennél a szülők első számú réme. Vad bulik és féktelen éjszakázások jelentenék a fiatalságod - és oersze a karriered- végét... ________________________________________________________________________

Vagány rapper

Első zenei élményed az volt, amikor elcsented a bátyád Beastie Boys- lemezeit, és sutyiban hallgattad őket.

Odavagy az olyan csajokért, akik a zenéjükben is megmondják a véleményüket. Példaképed Lady Sovereign, MIA vagy a Kanye Westtel együtt dolgozó Kis Sister.

Ha nem tetszik valami, kiállsz az igazad mellett, még akkor is, ha néhányan megorrolhatnának rád.

Megőrülsz a sportos cuccokért, nem is érzed jól magad magassarkúban és miniszoknyában.

Kedvenc időtöltésed a hip-hop zenék lefordítása, és magad is írogatsz szövegeket.

Ha sztár lennél: Az öltözködéseddel trendet teremtenél, a dalszövegeid "díszítenék" a házak falát a világ minden táján. A legmenőbb zenészek kérnének fel, hogy írj nekik szövegeket, vagy működj közre a lemezükön - így akkor sem lennének többé anyagi gondjaid, ha abbahagynád a zenélést.

Így válnál hullócsillaggá: Nagy öntudatosságod miatt könnyen rossz hírű bandák ügyeibe keverednél, aminek - mindűt a Tupac óta tudjuk - nem lehet jó vége. Ha megúsznád a szomorú sorsot, tuti, hogy néhány országból örökre kitiltanának, mert szókimondó szövegeid sértenék bizonyos államok ideológiáját vagy egyes népek, vallások érzéseit. Pár év múlva idejétmulttá válná, és az emberek cikinek tartanák a szövegeidet.