Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

 

 

 

szemceruza, szemfesték:

 

Kép

 

Kék Szemhez:

Szemceruza:

Barna

Szürke

Fekete

Így használd:

Kövesd a szem vonalát a felső szemhéjon, a szempillák tövében úgy, hogy a vonal a szemzugban vékonyabb és a szem széle felé fokozatosan vastagodik

 

szemfesték:

A sötétbarnától a füstös szürkén át a rózsaszínűig terjedő árnyalatok állnak a  legjobban neked. A feketével és a sötét színekkel bánj óvatosan, emrt túl keménnyé tehetik tekintetedet.

 

 

 

Kép

 

 

Zöld Szemhez:

Fekete

Barna

Lila

Így használd:

Húzd körbe a szemed alu, avyg felül, vagy mindkettőn. Ezután fültisztítóval satírozd el, hogy minnél természetesebb legyen az összhatás

 

Szemfesték:

A lila mellett a sötétkék és a barna árnyalatok is kiemelik a zöld szemet. A feketével azért kell vigyázni, mert túl hideggé teheti a tekinteted, vagy túl sötétté az összhatást.

 

 

Kép

Világosbarna szemhez:

Zöld

Kék

Szürke

Így használd:

Ezekkel az árnyalatokkal a szemhély külső részén dolgozz, alul, a szempillák tövénél ne húzd ki a szemed, hoszen összhatásban inkább világosítania kell a tekinteted.

 

Szemfesték:

A kék és a türkiz mellett a barna világosabb árnyalataival dolgozz a szemhéjadon, de jól illik hozzád a bézs és a vajszinű(bajszinű van vajszínnel irva xD) árnyalat is.

 

 

 

Kép

 

 

 

Sötétbarna szemhez:

 

Türkiz

Arany

Fekete

Így használd:

A cél: vagy ráerősíteni a szemed extra sötét színére, vagy épp ellenkezőleg világosabbá tenni a tekinteted, és ellensúlyozni a sötét színét.

Szemfesték:

A sötét szemeidhez a szürke  szuperszép, de a halványzöld, valamint a fekete fehér árnyalatok közül is bátran választhatsz

 

 

Lesz még folytatás ajakrúzzsal csak mennem kell!